Din expert för ventilationsrengöring

På Brandsanering tror vi på vikten av en ren, hälsosam luft och säker miljö för både företag och privatpersoner. Därför erbjuder vi helhetslösningar för service, rensning och injustering av ventilationssystem.

Vill du bli uppringd?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig så snart vi kan

  Varje fastighet har sina unika förutsättningar, så tillsammans med er planerar vi och hittar rätt lösning för just ert behov. Med vår långa erfarenhet av arbeten med ventilationssystem har vi genom åren stött på det mesta. Vi samarbetar gärna med er nuvarande servicepartner men kan även ta ett helhetsansvar för hela genomförandet.

  Förbättra ditt inomhusklimat

  Ventilationsrengöring är avgörande för att bibehålla ett bra inomhusklimat. Genom att rensa bort smuts och damm från kanalerna förbättras luftflödena och den luft som cirkulerar i huset blir bättre. Detta gör att du och andra som vistas i byggnaden kan få en behagligare inomhusmiljö.

  Kontakta oss för hjälp med ventilationsrengöring

  Kontakta mig

  Behöver du min hjälp?

  Mitt namn är Per och jag är ansvarig för alla arbeten gällande ventilationsrengöring.

  Är du i behov av rengöring av ventilationen är du välkommen att kontakta mig redan idag!

  Per Andersson

   

  Ventilationsrengöring för alla typer av byggnader

  Vi rengör och utför service på alla ventilationssystem – från villor, hyresfastigheter, bostadsrättföreningar, och affärslokaler till industrier och offentliga miljöer. Oavsett om du har äldre eller modern ventilation, hjälper vi dig att bibehålla funktion och kvalitet hos ventilationen.

  Det är viktigt att rengöra sin ventilation regelbundet, eftersom smuts och damm ofta samlas i kanalerna. Denna smuts kan leda till dålig luft, fuktskador och högre energiförbrukning.

  Rengöring av ventilationskanaler

  Med tiden kan smuts, partiklar och ibland även mögel ansamlas i kanalerna. Dessa föroreningar kan påverka luftflödena och göra ventilationen mindre effektiv. Det kan även påverka inomhusklimatet och luftkvaliteten i huset, vilket gör det mindre behagligt att bo eller arbeta där.

  Våra kvalificerade tekniker använder rätt utrustning och metoder för att rengöra ventilationskanaler noggrant och effektivt. Vi har kunskap och erfarenhet.

  Vi utför service och ventilationsrengöring

  Miljöansvar

  Vi är sedan många år miljöcertifierade.

  Minska din energiförbrukning med regelbunden service

  När smuts och damm byggs upp i ditt ventilationskanaler kan det leda till att mer energi förbrukas. Systemet måste arbeta hårdare för att flytta luften genom kanalerna, vilket innebär att mer energi används. Genom att regelbundet rengöra ventilationskanalerna minskar energiförbrukningen vilket hjälper dig till lägre energikostnader.

  I samarbete med dig eller din servicepartner säkerställer vi att anläggningen uppfyller alla krav. Genom regelbunden service kan vi förlänga systemets livslängd, minska energiförbrukningen och förhindra kostsamma reparationer eller utbyten i framtiden. Vårt serviceprogram omfattar regelbundna kontroller och utbyte av filter för att säkerställa att ditt system alltid fungerar på bästa möjliga sätt.

  Rengöring av ventilationskanaler med asbesthaltigt material

  1950-, 60- och 70-talets fastigheter har ofta kanalsystem med asbesthaltigt material. Vi har utvecklat en unik metod för att säkert och effektivt även rengöra dessa kanaler. Med vår metod för rengöring av ventilationskanaler med asbesthaltigt material behöver du inte riva eller renovera kanalerna pga. Asbest.

  Högt förtroende från otaliga nöjda kunder

  Vårt rykte är byggt på många års hängiven service och förtroendet från nöjda kunder. Oavsett om det gäller ventilationsrengöring, olika typer av fuktrelaterade problem, inomhusmiljöutredningar, syllbyte, ventilerade golv är vi här för att hjälpa dig.

  Kontakta oss idag

  Lita på Brandsanering för din ventilationsrengöring. Vi hjälper dig att hitta lösningar för en bättre inomhusmiljö i ditt hem, på ditt företag eller i dina lokaler. Upplev skillnaden som bättre ventilation kan göra för din komfort och hälsa. Kontakta oss idag för en konsultation och åtgärdsförslag.

  Du kan också schemalägga din service av ventilationen och andas lättare med vetskapen om att du är i goda händer.

  Vanliga frågor om ventilationsrengöring

  Vilka typer av byggnader servar ni?

  Vi rensar och utför service på alla ventilationssystem – från villor, hyresfastigheter, bostadsrättföreningar, och affärslokaler till industrier och offentliga miljöer.

  Varför är det så viktigt med ventilationsrengöring?

  Smuts och damm ofta samlas i ventilationens kanaler. Detta kan leda till dålig luft, fuktskador och högre energiförbrukning. Om ventilationssystemet och filter inte rengörs ordentligt och ofta, kan det även leda till att mögel bildas, vilket påverkar luften vi andas.

  Vad innebär rengöring av ventilationskanaler?

  Rengöring av dessa system innebär att vi tar bort damm, partiklar och ibland även mögel som har samlats över tid. Detta kan förbättra luftflöden och effektiviteten hos systemet.

  Hur vet jag om ventilationen är bra eller behöver rengöras?

  Symptom på smuts i kanalerna kan inkludera dålig luftkvalitet, obehaglig lukt, ökad dammuppsamling, fuktskador och högre energiförbrukning. Om du misstänker att ditt system kan behöva rengöring, rekommenderar vi att du kontaktar oss för en konsultation och inspektion.

  Kan rengöring av ventilationen hjälpa till att minska mina energikostnader?

  Ja, ett rent ventilationssystem minskar oftast energiförbrukningen. Smutsiga kanaler kan begränsa luftflödet och göra systemet mindre effektivt, vilket kan leda till högre energikostnader.

  Vilka är fördelarna med att anlita professionell hjälp för rengöring av ventilationssystemet?

  Professionella tekniker har rätt utrustning och erfarenhet för att noggrant och effektivt rena ventilationssystem. De kan också identifiera eventuella problem eller skador som kan behöva ytterligare åtgärder. Detta kan bidra till att förbättra luftkvaliteten, förlänga systemets livslängd och spara energi.

  Vilka hälsofördelar finns det med att rengöra ventilationssystemet?

  Rengöring av ventilationssystemet kan förbättra luftkvaliteten inomhus, vilket skapar en bättre inomhusmiljö.

  Vilka tjänster erbjuder ni utöver ventilationsrengöring?

  Vi erbjuder en rad tjänster relaterade till ventilation och luftkvalitet, inklusive inomhusmiljöutredningar, allt inom fuktrelaterade problem, reparation och underhåll av ventilationssystem.

  Låt oss åtgärda dina problem

  Berätta om din situation genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer så fort vi hunnit gå igenom din förfrågan.

   Brandsanering Avfuktningsteknik
   Väst AB

   Beredskap dygnet runt

   SUSA Svensk Miljöbas
   Högsta kreditvänlighet från UC

   Brandsanering Avfuktningsteknik Väst AB

   Filial Göteborg

   Lilla Holmen 3
   424 57 Gunnilse

   Filial Varberg

   Härdgatan 32
   432 32 Varberg

   Medlem | Saneringsföretagens Riksförbund

   Diplomerad verksamhet | Svensk Miljöbas

   Brandsanering Ocab logo