Integritetspolicy

Integritetspolicy för Brandsanering Avfuktningsteknik Väst AB

Brandsanering.se tillhandahålles av Brandsanering Avfuktningsteknik Väst AB och vi värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Information vi samlar in om dig.

Sedan 2019-08-23 använder fuktsanering.se Google Analytics och samlar in data i enlighet med de användarinställningar som du som användare har angett i dina inställningar i Google. De hanterar endast nödvändiga uppgifter och i enlighet med de dataskyddskrav som gäller. För mer information om Google Analytics och användningen av cookies, besök https://policies.google.com/technologies/cookies

Vad gör vi med din information?

Samtliga användares besöksstatistik analyseras för att förbättra kvaliteten på webbplatsen

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

 • Rätt att få tillgång till din data. Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig. Kopian är gratis att begära.
 • Rätt till rättelse. Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv. Du kan dock enklast redigera dem själv på sidan.
 • Rätt att bli raderad (“rätten att bli bortglömd”). Du kan själv radera dina personuppgifter i hemsidan.

Förändringar i denna dataskyddspolicy

Vi reserverar oss rätten att ändra denna dataskyddspolicy när som helst. När vi gör förändringar meddelar vi detta genom att publicera uppdateringen på hemsidan och ändra senast uppdaterad-datum längst upp på denna sida. Vid större förändringar meddelas också med en särskild notis på vår hemsida.

Kontakta oss

Brandsanering Avfuktningsteknik Väst AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559144-4889 och har sitt säte på Barnhemsg. 13 506 48 Borås.

Brandsanering Avfuktningsteknik är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter enligt ovan. Brandsanering Avfuktningsteknik följer svensk dataskyddslagstiftning. Vid frågor välkommen att kontakta oss på info@brandsanering.se

Låt oss åtgärda dina problem

Berätta om din situation genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer så fort vi hunnit gå igenom din förfrågan.

  Brandsanering Avfuktningsteknik
  Väst AB

  Beredskap dygnet runt

  SUSA Svensk Miljöbas
  Högsta kreditvänlighet från UC

  Brandsanering Avfuktningsteknik Väst AB

  Filial Göteborg

  Lilla Holmen 3
  424 57 Gunnilse

  Filial Varberg

  Härdgatan 32
  432 32 Varberg

  Medlem | Saneringsföretagens Riksförbund

  Diplomerad verksamhet | Svensk Miljöbas

  Brandsanering Ocab logo